Harkányi Fürdőfesztivál - a huszonegyedik

2014. július 07. 10:00 - Dél-Dunántúl

Július 12-13-án kerül sor az immáron több, mint két évtizedes múltra tekintő Harkányi Fürdőfesztiválra. Az időzítés tökéletes, hiszen 13-án lesz a mindenkit lázban tartó Labdarúgó Világbajnokság döntője is, amit a Harkányi Gyógyfürdőben medencéből óriáskivetítőn élvezhetnek a megszállottak, akarom mondani, az érdeklődők!

Harkányi fürdőfesztivál.jpg

Programok

A fürdő nagyszínpadán fellép a 2013-as X-faktor legsikeresebb csapata, a ByTheWay (12-én, 14.30-kor), aki a tizenéves közönség számára ígér önfeledt szórakozást.

Az idősebb, könnyűzenét kedvelő korosztály számára az idén is fellépő Presser Gábor és Rúzsa Magdi koncertje (13-án 18.30-kor) biztosít kikapcsolódást.

RuzsaMagdi_PresserGabor.jpg

A kevésbé populáris zenék kedvelőinek Majka nyomja a rappet (13-án, 16.00-kor), valamint tradicionális ska és a dancehall, reggae, dub dallamjaival a magyar népzene és a jazz elemeit keverve a Pannonia Allstars Ska Orchestra garantálja a jó hangulatot (12-én, 20.00 órakor).

Majka001.jpg

A kétnapos fesztiválon a Harkányban működő hagyományőrző néptáncegyüttesek is fellépnek, akik felvonultatják a tájegység népművészetének értékeit. Lesz még ezenkívül: játszóház és kreatív foglalkozások, mesekuckó, kalandjáték, vízi vetélkedők, aszfaltrajzverseny, aquafitness, aquazumba, vízi torna, szauna ceremónia, tombola és sok meglepetés!

SAVE THE DATE:
XXI. Harkányi Fürdőfesztivál, 2014. július 12-13., Harkányfürdő

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr966431509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása