Indulás a Dél-Dunántúlra

2014. július 17. 23:36 - Év Utazója

Mindjárt indulunk!

A Dél-Dunántúli régió szinte teljesen ismeretlen számomra. Egyszer jártam Pécsett, még siheder koromban. A programok legalább olyan izgalmasnak ígérkeznek mint a Nyugat-Dunántúlon és a Balatonon, de teljesen más jellegűek. Ezen a héten többek között elmegyünk a Katica Tanyára, a Kaba Farmra és a Kassai-völgybe is. Szuper lesz szarvasokat és őzikéket simogatni. A legjobban talán a motoros vitorlázást várom, mivel még nem sokszor repültem. Minden irányból látni szeretném az országot. Kíváncsi vagyok a medvehagymás specialitásokra is. Azt hallottam, hogy nagyon finom például a medvehagymás túrós csusza. Na jó, bevallom... a kapcsolatom ezzel a növénnyel régebbre tehető. Nagy medvehagymás pogácsa pusztító voltam már pár évvel ezelőtt is.

pécsre.jpg

Indulás előtt a szállodában

A hétre készültünk egy meglepetéssel. Csatlakozik hozzánk Bagán László is. Ő is jelentkezett az Év Utazója pályázatra és úgy tudom, hogy már nagyon várja az utazást. Biztosan jó élmény lesz, hogy Tomi mellett még egy karakter is megjelenik a websorozatban és közösen próbálhatjuk ki az attrakciókat. Így már lehet, hogy ketten dobnak a vízbe?!

Szombaton lesz a Rozé Fröccs Maraton és szépségverseny. Valószínűleg ez lesz a hét legviccesebb pontja. A versenyen rózsaszín ruhában indulunk. Én is viszek valami különlegeset. Hogy mit? Az majd a videóból kiderül. Már nagyon várom, hogy láthassam a srácokat is rózsaszínben! Különösen Tomit, mivel a múlt heti Hello Kitty-s vízibicikli is szuperül állt neki. :)

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr376513925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása