Kalandra hív a falubolt - a Kredenc Galéria színre lép!

2014. november 12. 10:00 - Dél-Dunántúl

Vannak még emberek szép számmal, akik hisznek az értékek megőrzésében, a fiatalság meggyőzésében a hagyományok fontosságáról és kiskereskedelem, a minőségi vásárlás megőrzésében.

fotó-13.jpgManduláskert (Fotó: www.kredencgaleria.hu)

A Kelet-Mecsek egyik apró, sváb falujában kalandra hívják a városi embereket, valamint a hozzájuk érkező turistákat. Mindezt pedig egy november végén megnyíló galéria és kézművesbolt keretében. A kiállításon helyi alkotók mutatkoznak majd be, a bolt pedig helyi termék üzletként fog funkcionálni, kínálatában dísz- és használati tárgyakkal, őstermelők termékeivel, kézműves teákkal, szörpökkel, szárazsüteményekkel, amelyeket helyben is el lehet fogyasztani.

Ünnepek és nyári táborok alkalmával work shopokat terveznek, amelynek során megtanulhatjuk a mézeskalács díszítés rejtelmeit, vagy akár a kerámiafestést is. 

További információ a kezdeményezésről: <<ITT>>

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr576874623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása