Rajzolj, és nyerj egy családi belépőt a Reneszánsz Élménybirtokra!

2014. december 16. 11:00 - Dél-Dunántúl

Már csak hármat kell aludni, és itt a várva várt téli szünet! Végre nem kell a tankönyvek felett görnyedni, azt csinálhatunk, amit csak akarunk!

10636331_756898271060804_1506111675583229585_n.jpgA Pécsi TV-torony sárkánya (kép forrása: Dél-Dunántúli Idegenforgalmi NKft.)

Például rajzolhatunk!

A dél-dunántúli várak ugyanis Hőspróba Rajzversenyt hirdettek általános iskolák számára; a havi ajándékok mellett a fődíj pedig nem más, mint egy bikali családi belépő beöltözős fotózással, melyet a tíz legtöbb szavazatot gyűjtött rajz közül sorsolnak ki!

A versenybe olyan rajzot lehet benevezni, mely a dél-dunántúli várak, Hőspróba helyszínekről vagy akár a Hősök egyikéről, vagy a velük kapcsolatos élményekről szól.
Azaz:
- Dunaföldvári vár
- Katica Tanya (Patca)
- Máré vára (Magyaregregy)
- Mecsextrém Park (Pécs-Árpádtető)
- Pécsi TV-torony
- Pécsváradi Élményvár
- Reneszánsz Élménybirtok (Bikal)
- Siklósi vár
- Szigetvári vár

A játék egészen 2015. január 15-ig tart, szóval van még idő!

A Hőspróba Rajzverseny a legnagyobb közösségi oldalon zajlik, a nyerteseket a a profilban megadott e-mail címen értesítik.

Rajzra fel!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr36986877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása