Újabb fejlesztés került átadásra Villányban

2015. január 26. 10:00 - Dél-Dunántúl

Új szárnyat kapott a 4 csillagos, villányi Bock Hotel Ermitage****. A beruházás keretében így az eddig 19 szobával rendelkező szálloda kapacitása 31-re bővült, wellness részleggel és elnöki lakosztályokkal gazdagodott.

foto_1.JPGAz új szárny átadása (fotó: Furák Zoltán, Magyar Turizmus Zrt.)

Bock József családja 1850 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel. A bor szeretete és elkészítésének fortélyai apáról fiúra szállnak már 9 generáció óta.

Az 1990-es évek közepétől foglalkozik vendéglátással is. Az 1996-ban nyitott kis panziójukból a folyamatos fejlesztések révén kialakított szállodájuk 2012-ben kapott négycsillagos minősítést. A hotel szinte mindig 100 százalékos kihasználtsággal működik, vendégeik 90 százaléka magyar, 10 százaléka külföldi, akik elsősorban Németországból és az Egyesült Államokból érkeznek.

Igazi újdonságnak számítanak a Bock márkanév mögött húzódó, újonnan kialakítandó professzionális szolgáltatások, melyek megvalósulásával a Bock nem titkolt célja az, hogy a luxusutazások közönségének is megfelelő szálláshelyet tudjanak biztosítani Villányban, újabb vendégeket csábítva a fővárostól távoli régióba.

A Bock Hotel Ermitage**** rugalmas térhasználatának köszönhetően remekül alkalmas mind családi és baráti, mind pedig üzleti események megtartására. Mindez tükröződik a bevezetés előtt álló „Honeymoon” programcsomagon, mely az ifjú párok számára nyújt önfeledt feltöltődést. De nem feledkeztek el az üzleti céllal ide érkező vendégekről sem, akik számára egy speciális „Team Building” csomagot alakítottak ki érintve a csapatépítők könnyed hangulatát és a szakmai megbeszélések, tárgyalások kötött perceit is. Újdonságnak számít a „Diplomacy programcsomag”, mely az exkluzív, diplomáciai események és programok lehetőségeit fogja tartalmazni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr757100295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása