Pécs első boriskolája

2015. január 30. 10:00 - Dél-Dunántúl

2015. február 9-én megnyitja kapuit Pécs első boriskolája, a VinOliva Boriskola. A kurzusok elsősorban azoknak szólnak, akiket tényleg érdekel mit isznak, akik közelebb akarnak kerülni a borok világához, mindezt gyakorlati szempontból megközelítve.

1509844_781400775264191_3940467726864758319_n.jpgFotó: VinOliva Boriskola facebook oldala

Nemcsak magyaroknak

A boriskola többek között attól is különleges, hogy a Pécsen élő többszáz külföldi állampolgárra gondolva, angol és német nyelven is indulnak alapozó képzések. A német képzések felelőse Iványi Emese bormarketinges, sommelier tanácsadó és több egyetemi kurzus oktatója (Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet), az angol képzésekért pedig a nemzetközi pincészeteket is megjárt szőlész-borász és borújságíró Labancz Richárd (Eberhardt Pince) felel.

A tanfolyamok indulnak kezdő és haladó szinten is. Sőt, a kezdeményezők a gasztronómia felé is nyitnak! Tematikus esték, vagy akár hétvégi programokkal is készülnek.

A VinOliva Boriskola a pécsi Boutique Hotel Sopianae-ban tartja tanfolyamait. Bővebb információ a www.facebook.com/pecsiboriskola vagy a www.pecsiborozo.hu internetes oldalakon található.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr307114733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása