Az ország legnagyobb Szauna Show döntője Magyarhertelenden

2015. április 24. 10:00 - Dél-Dunántúl

2015. május 6-án Magyarhertelend lesz a szaunavilág közepe! Ugyanis ekkor kerül megrendezésre a Magyarhertelendi Termálfürdőben a HARVIA SAUNABAU III. Országos Szaunamester Bajnokság Döntője a Magyar Szauna és Wellness Klub szervezésében.

img_0431-1000.jpgMunkában a szaunamester (fotó: www.hertelenditermal.hu)

A hatfordulós versenysorozat legjobb 4-4 szaunamestere profi- és amatőr kategóriában méri össze tudását, és a vendégek döntik el, ki a legjobbak között a legjobb!

Hazai és nemzetközi versenyeken már is szép sikerereket értek el korábban a magyarhertelendiek: ők büszkélkedhetnek „a legjobb amatőr szaunamester", „a legjobb szaunamester csapat" címmel, és tavaly októberben világbajnoki ezüstérmes lett magyarhertelendi Fáskerti Rita is az ausztriai Bad Hofgasteinben a Szaunamesterek Világbajnokságán.

A magyarhertelendi szaunavilág vendégei hatféle szauna között válogathatnak, a fürdőruhamentes és a ruhás szaunázás kedvelői elkülönített részen élvezhetik a különféle szauna típusokat. Van itt infra szauna, finn szauna, aroma szauna, bioszauna, gőzkabin és kültéri fatüzeléses finn szauna.

A május 16-i verseny szaunafeltöltésein való részvétel ingyenes, amely helyszíni regisztrációhoz kötött.

További információk a fürdő weboldalán, illetve a SzaunaClub oldalán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr667385580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása