Július utolsó hétvégéjén csobbanjunk Harkányban!

2015. július 21. 10:00 - Dél-Dunántúl

Van valami a levegőben...igen a fesztiválok legszebb időszaka ez, a tomboló nyár! Dél-Dunántúlon idén sem hagyhatjuk ki a híres-neves Harkányi Fürdőfesztivált, amely július 24-26. között már a 22. alkalommal várja a teljes körű kikapcsolódásra vágyókat.

 

Igazán izgalmas programok várják a koncertre vágyó tömeget: fellép Kasza Tibi, Pál Dénes, a Unique együttes, Farkas-Jenser Balázs, Janicsák Veca, DJ Portugál, JJ Midgnight (a Queen gitárosa) is. A hab a tortán? Naná, hogy a Halott Pénz vasárnap esti koncertje lesz!

Nem feledkezhetünk meg az állandó programokról sem: víz torna, zsírégető fitnesz programok, trx, kangoo, zumba. Persze lesz a hagyományosnak mondható vizes pólós mell- és pocak szépségverseny is! Az apróságokat pedig játszóház, kreatív foglalkozások, a PécsZoo terráriumi bemutatója és Ribizli bohóc várja!

Elő naptárral, és jegyezzük be: XXII. Harkányi Fürdőfesztivál, 2015. július 24-26.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr307632836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása