Ne légy madár - gyere! - a mohácsiak megint kitaláltak valamit...

2015. augusztus 05. 09:50 - Dél-Dunántúl

Mohács igazán gondoskodik arról, hogy az embereknek ne csak a minden év farsangjának utolsó hetében megrendezett Busójárásról jusson eszükbe városuk. Van a településnek Nemzetközi Néptánc Fesztiválja, Sokac Babfőző Fesztiválja, Dunai Mosása (Pranje), Fogathajtó Versenye, és most itt a legújabb "őrület":

35 év után idén először, augusztus 19-21. között újra megrendezik a szabadtéri Madárijesztő Találkozót a mohácsi Szőlőhegyen!

A háromnapos workshop keretén belül a helyszínen készülnek el a madárijesztők. Bármilyen anyag felhasználható. Cél a szabad fantázia és a kreativitás: lehet humoros, madarat-vadat elijesztő, mozgó, hangot adó...

2063_12_960.jpgKép forrása: Kulcs Magazin (www.kulcsmagazin.hu)

A rendezők mindenkit szeretettel várnak, aki részt szeretne venni az alkotásban. Még a nevezésre is van idő, a határidő: 2015. augusztus 18. (sp.mohacs@gmail.com vagy 20/465-5841). Az alkotásokat a résztvevők szavazatai alapján díjazzák is. Az avatásra a találkozó harmadik napján, azaz augusztus 21-én, délután 3 órakor kerül sor.

Érdekes programnak ígérkezik, egy kiruccanást talán megér. Tehát:


2015. augusztus 19-20-21.
Madárijesztő Találkozó
Mohács, Szőlőhegy

Irány Mohács!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr197680902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása