Halloween Bikalon

2015. szeptember 30. 15:52 - Dél-Dunántúl

Milyen egy igazi Halloween-i program?

Az angolszász országokban a boszorkányok és kísértetek ünnepe. Ilyenkor éjjel rémisztő jelmezekbe bújva, kísértet történeteket mesélnek, mulatnak és természetesen töklámpást faragnak. Mindenszentek előestéje Magyarországon is népszerű ünnep, melynek a bikali Élménybirtokon is nagy hagyománya van, az idén immáron 5. alkalommal ünneplik.

dscf9166jav.jpgFotó: Puchner Birtok, Bikal

Faragjatok a családdal töklámpást, készíttessetek rémisztő arcfestést és középkori hajfonatot. Látogassatok el a Madaras Színpadra, mert a királyi solymász legszebb ragadozó madarait hozza el nektek, hogy testközelből csodálhassátok meg röptüket!

1304.jpgFotó: Puchner Birtok, Bikal

A lovagok a középkor kedvelt fegyvereit, Kegyetlen Lajos pedig oly rettegett büntetéseit tárja a nézők elé.

Október 31-én Lajostól a boszorkányperek történeteit is megismerhetitek. Majd miközben Zina, a kurtizán a boszorkánymágia rejtelmeibe vezeti be a nagyokat, a kicsiket játékos feladatok várják az Apródképzőben.

munchhausen_baro_kalandjai_7_jav.jpgFotó: Puchner Birtok, Bikal


Zárásképpen pedig ismerkedjetek meg a legendás nagyot mondó Münchhausen báró kalandjaival egy látványos lovas előadás keretében! Este még Banya bál is lesz!

dscf9225.jpgFotó: Puchner Birtok, Bikal

Öltsétek magatokra a legrémisztőbb öltözéketeket, s a belépéshez vezető úton hallgassátok a boszorkányok hátborzongató kacaját!

Szellemekkel és misztikumokkal övezett hétvégére várnak Benneteket Bikalon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr487871108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása