Harkányfürdő a pécsiekre is figyel!

2013. október 10. 10:00 - Dél-Dunántúl

IMG_6889.jpg
Október elejétől november végéig akciós, komplex-kezelésekkel kedveskedik a Harkányi Gyógyfürdő a pécsi lakosoknak. A társadalombiztosítás által finanszírozott kúrák mindössze 100 forintba kerülnek.

A kedvezményes ajánlat mindenki számára elérhető, aki rendelkezik pécsi lakcímmel. Nem kell időpontot egyeztetni és hosszasan sorba állni a háziorvosnál. A Gyógyfürdő ugyanis rendelkezik saját reumatológus szakorvossal, aki elvégzi a szükséges vizsgálatok és az eredmények ismeretében felírja a megfelelőnek ítélt kezeléseket. Így nem kell mást tenni, mint bármely hétköznap, rendelési időben (H-P: 9:00-15:00) felkeresni a Gyógyfürdőt. Más egészségügyi intézményhez hasonlóan TAJ-kártyára, személyi igazolványra és lakcímkártyára szükség lesz.

Igénybe vehető kezelések: kádfürdő, masszázs, tangentor, vízi torna, egyéni vagy csoportos gyógytorna, iszapkezelés, paraffinpakolás, szénsavas fürdő, valamint elektroterápia.
A felírt kezelések a kúra megkezdésének első napjától számított 56 napon beül vehetők igénybe.

Bővebb információ kérhető: marketing@harkanyfurdo.hu, +36-72/580-880, +36-72/580-881

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr445554821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása