Dél-Dunántúl az Utazás kiállításon!

2014. február 25. 11:34 - Dél-Dunántúl

A Magyar Turizmus Zrt. Dél-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága 2014-ben is megjelenik az ország legnagyobb turisztikai vásárán, a budapesti UTAZÁS kiállításon, az "A" pavilon 210/C standján.

                                 Galéria

Idén is számos társkiállító és attrakció vár minden kedves érdeklődőt!

Társkiállítóink:

i1. – Szigetvári Zrínyi1566 Turisztikai Egyesület
i2. – Kaposvár és a Zselic vidéke TDM Egyesület
i3. – SEFAG Zrt. Hotel Kardosfa
i4. – Mecsekerdő Zrt.
i5. – Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter
i6. – Mecsek-Hegyhát Turisztikai Egyesület
i7. - Dél-Dunántúl - általános információ
i8. – Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház
i9. – Harkányi Gyógyfürdő Zrt.
i10. – Mohács Közös Önkormányzati Hivatal – Tourinform
i11. – Dél-Dunántúli Gyógy- és Termálfürdők Egyesülete
i12. – Orfűi Turisztikai Egyesület
i13. – Puchner Birtok – Bikal
i14. – Pécsváradi Vár Kft.

Attrakció:
Az idén nagyberuházással megújuló Pécsváradi Élmény-Vár a kiállítás teljes időtartama alatt, naponta 11-17 óra között a stand színpadán gyermek animációt biztosít: korhű jelmezek és felszerelések, történelmi háttér előtt fotózás.

Standunk átfogó képet ad Dél-Dunántúl 2014.évi újdonságairól, leginnovatívabb turisztikai szereplőiről. Bemutatjuk a márciusban nyíló Hotel Ambient & Aroma Spa Sikondát, a sokmilliárdos beruházással megvalósult harkányi gyógykórház-hotelt (meddőség és pikkelysömör kezelés természetes úton), a paradigmaváltással gyökereihez visszatérő Pécsváradi Élményvárat és Szállodát. Bikal, folyamatos fejlődése és a lovas színházzal közös produkciói fogalommá váltak az egész országban, - lássuk, mit tartogatnak számunkra 2014-ben! Megmutatjuk, Mohács hogyan várja egész évben busójárással vendégeit, milyen új szolgáltatásokkal bővült erdészeteink és ökoturisztikai partnereink zöld turisztikai kínálata, és mi újság a medvehagyma hazájában, az aktív üdülő paradicsom Orfűn. Megjelenik Szigetvár, az ország legújabb gyógyhelye, melynek belvárosa, szállodája szebb, mint valaha, és vára teljes metamorfózis küszöbén áll. Kaposvár megosztja idei kulturális fesztiváljainak részleteit, és velünk tartanak gyógy, termál és élményfürdőink, itt beharangozva, milyen újdonságokkal keresik vendégeik kedvét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr155832080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása