Weisz Fanni lett a Danubius háziasszonya

2013. január 08. 10:44 - Dél-Dunántúl

weiszfanni.jpgA Danubius Hotels Group felkérésére Weisz Fanni a 2013-as esztendőre elvállalta a szállodavállalat háziasszonyi szerepét.

A húszesztendős szépséget a napokban egy egész ország láthatta: az újév első perceiben a köztársasági elnök oldalán az újévi köszöntőt Fanni jelbeszédben tolmácsolta.

A Danubius számára a szépségkirálynő és fotómodell szépsége és bája önmagában is éppen elegendő ok lett volna az együttműködésre, ám emellett még számos egyéb indok áll a megállapodás hátterében: a tavalyi évben Weisz Fanni esélyegyenlőségi aktivista lévén személyes részvételével támogatta a balatonfüredi Marina Hotelben fogyatékkal élő gyermekek számára megrendezett Danubius Mosoly Olimpiát, majd mint a Magyar Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági nagykövetével az adventi időszakban került ismét kapcsolatba Fannival a cipősdoboz akciót támogató Danubius.

A pécsi születésű Weisz Fanni neve Pécs hivatalos arcaként az idegenforgalommal is összekapcsolódik, így hivatalból is rendszeresen megfordul a Hotel Palatinus patinás falai közt.

A tavalyi évben megkezdett projektek folytatása mellett 2013-ban a siketen született, ám sorsát a saját erejével megfordító különleges szépségkirálynővel a Danubius rendezvényeinek tiszteletbeli háziasszonyaként személyesen is találkozhatnak a sajtó képviselői valamint a vendégek, bájos arcával pedig a Danubius szállodák szolgáltatásait népszerűsíti majd, melyeknek ő maga is visszatérő vendége.

„Fannit gyermekkorában gyakran hátrányos megkülönböztetés, bántás érte. Felkérésével egyben azt is szeretnénk kifejezésre juttatni, hogy vállalatunk dolgozói számára alapelv az esélyegyenlőség, magától értetődő embertársaink egyforma megítélése” - hangsúlyozta a Danubius Zrt. PR Igazgatója, Fodor-Kassai Mónika.
(Forrás: Turizmus Online)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr795004960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása