Harkányban járt a Gasztroangyal

2014. március 25. 10:00 - Dél-Dunántúl

Két napot Harkányban töltött stábjával Borbás Marcsi, aki ittléte során számos helyi gasztronómiai különlegességgel ismerkedett meg, illetve ő maga is temérdek tudással gyarapította a vendéglátók főzőtudományát.

002.jpg

A forgatás a terehegyi faluházban indult és némi kacskaringóval – a műsorkészítők egy kovácshidai portát, a máriagyűdi kegyhelyet, valamint Kalmár László Csukma dűlőben található pincéjét is felkeresték - a No Name étteremben zárult.

Az adás leendő nézői – akik száma minden bizonnyal jelentős lesz, hiszen az ország legnépszerűbb főzőműsoráról van szó – megismerkedhetnek majd egyebek mellett a túrós kötözött tészta levessel, kukoricás szármával, a fügelevessel éppúgy, mint a tenkeshegyi parasztos libamáj, a cukkini- és sárgarépa lekvár elkészítésének rejtelmeivel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr185872006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása