Én elmentem Nagyatádra félpénzen...

2016. július 04. 11:59 - Dél-Dunántúl

Nagyatád-Rinyamente Turisztikai Egyesület szervezésében ismét "félpénzes hétvége" lesz július 8. és 10. között

a7e8aa88fd3f7c1d794bf504a553b9dc_769x533.jpg

Az akcióhoz szállások, éttermek és kávézók, múzeumok és egyéb szabadidős központok is csatlakoztak az idei évben. 

A kedvezmények skálája 10%-tól egészen 100%-ig terjed. Ingyen látogathatjuk meg például a Turisztikai Központ kiállításait és a városi múzeumot, félpénzen léphetünk be a nagyatádi gyógyfürdőbe és a strandra is; de ugyancsak féláron használhatjuk az íjászpályát, a beltéri és kültéri lőpályát, a fallabda és műfüves pályát, és még számtalan egyéb szórakozási lehetőség 50%-os kedvezménnyel vehető igénybe: a lovaglás, a kaszói kisvasút, vagy a Kaszó Vadászház strandja. A szállások és az éttermek is tárt karokkal várják az akciós hétvégén vendégeiket, 10-30%-os kedvezményekkel.

Nincs is jobb alkalom arra, hogy megismerjük a "Vendégváró Rinya mentét"  - Nagyatádot, Kaszót -, megkóstoljuk a rinyamenti gulyáslevest vagy a somogyi csirkepaprikást egy hosszú hétvége keretében. 

Tetszik az ötlet? Akkor nincs is más hátra, mint kinyomtatni a kuponokat az akciós oldalról, és irány Nagyatád!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr698865482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása