Hétvégén megtelt Harkányfürdő

2013. augusztus 01. 10:00 - Dél-Dunántúl

furdo_3.jpg

Július utolsó hétvégéjénn immáron második alkalommal került megrendezésre a harkányi fürdő sport napja, mely alkalmából a vízi sportoké volt a főszerep: Harka Fitness, vízi vetélkedők és versenyek, a legkisebbek számára zenés vízi torna.

Katus Attila hatszoros világ- és kétszeres európa-bajnokunk, vízi aerobik órája a nagy melegben is aktívan mozgatta meg a felnőtteket, de sok gyermek is kedvet kapott és a lepke medence partján lelkesen követte a mozdulatokat.

A sportpályákon is mozgalmas versenyek zajlottak, a női strandfoci bajnokság győztese Szigetvár lett, második Mórahalom harmadik helyen pedig a harkányi csapat végzett. De volt asztalitenisz és láb tengó verseny, kangoo, latin tánc és hastánc bemutató is. A sporttevékenységeket követő lazítás is főszerepet kapott, péntektől vasárnapig zenével, bemutató masszázzsal kedveskedtek a vendégeknek.

A Baranya Megyei Európai Információs Pont Road Show-ja keretén belül Harkányfürdőbe érkezett a „Csobbanj Európával” program, és minden érdeklődőt bevezettek az Európai Unión belüli munkavállalás, továbbtanulás, és pályázati lehetőségek világába.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr505433365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása