Micsoda buli! - Paintcocktail a Rippl-Rónai Villában

2016. május 20. 10:11 - Dél-Dunántúl

Ha igazán különleges élményre vágyunk, miközben a az idei, igazán színes programokat kínáló Rippl-Rónai Fesztiválon kalandozunk Kaposváron (korábban ITT írtunk róla), akkor vegyük az irányt a Róma-villa felé, ahol egészen biztosan felejthetetlen szórakozásban lesz részünk!

13100738_1733187793624135_7889517361270548285_n.jpgFotó: paintcocktail.com

De mi is az a paintcocktail?

Az Amerikából érkező paintcocktail tavaly kezdte meg hódító útját Budapesten. A kezdeményezés kaposvári származású alapítója vallja, hogy festeni mindenki tud! A festéshez nem kell különösebb előképzettség; a lényeg a maximális kikapcsolódás.

Egy kétórás szórakoztató csoportos foglalkozás keretében a résztvevők kedvenc itókájuk fogyasztása közben egy profi irányító segítségével kreatív alkotásokat hozhatnak létre, amelyet természetesen haza is vihetnek magukkal!

A helyszín 

Már maga a helyszín is különleges. A "szakkör" ugyanis nem műteremben folyik, hanem éttermekben, kávézókban, bárokban; bebizonyítva, hogy az alkotás és a móka igenis jól megfér egymás mellett! 

Ha pedig 2016. május 27-én - azaz pont egy hét múlva - a kaposvári Róma-villát választjuk, néhány órára akár Rippl-Rónaivá is válhatunk, hiszen a híres festő is itt alkotott. A "művészek" természetesen egy Rippl-Rónai festményt, a "Piknik a Róma-villa kertjében" című alkotást készítik majd el két óra alatt.

1_2.jpgPiknik a Róma-villa kertjében (fotó forrása: paintcocktail.com)

A szervezők minden szükséges eszközt hoznak: festővásznat, akril festéket, ecseteket, sőt még kötényt is! Az érdeklődők dolga annyi, hogy megvásárolják (az eredeti árnál jóval kedvezőbb) jegyet, a helyszínen regisztráljanak, és élvezzék az estét!

Ez a program megér egy estet, nem igaz?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr668733858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása