A gemenci Mikulás a gyermekekkel közösen ajándékozza meg az erdei állatokat

2012. november 22. 10:09 - Dél-Dunántúl

Erdei vasúttal érkezik az ősz, öreg apó Gemencre

Mikulás.pngA Mikulás rénszarvasait hátrahagyva 2012. december 2-án (vasárnap) erdei vasúttal érkezik a gemenci rengetegbe, Pörbölyre. Innen a Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központjából indul tovább az őt váró gyermekekkel közösen a kisvasúton, hogy együtt adják át a vadmegfigyelőnél az erdei állatoknak szánt ajándékokat és meglepetéseket. Az erdőgazdaság minden érdeklődő kicsit és nagyot vár Pörbölyre az Ökoturisztikai Központba, aki találkozni szeretne a piros ruhás ősz, öreg Mikulással és kedveskedne a vadonban élő állatoknak közös ajándékkal.

A zúzmarás téli erdőből érkezik a Mikulás 2012. december 2-án 11 órakor Pörbölyre, az Ökoturisztikai Központba a gyerekekhez. A kicsiket már 9 órától kézműves foglalkozások várják. Miután a jóságos Mikulás megérkezett, tovább indul a gyerekekkel és közösen gyümölcsöket és zöldségféléket visznek ajándékba a gemenci erdő lakóinak, amit együtt adnak át a vadon élő állatoknak. Így a legkisebbek is átélhetik az ajándékozás különleges örömét.

2010. december 2. (vasárnap)

9:00     Kézműves foglalkozások: gyöngyfűzés, fajáték készítés.
11:00   A Mikulás érkezése a Pörbölyi Ökoturisztikai Központba
11:25   Indulás a Mikulással az erdei vasúton a Vadmegfigyelőhöz, ahol a gyerekek a Mikulással közösen ajándékozzák meg az erdő állatait.

Jelentkezés és további információ:
Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központ
7142 Pörböly, Bajai út 100.
Tel: +36 (74) 491-483
E-mail: okocentrum@gemenczrt.huInternet: www.gemenczrt.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr204919556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása