Pécset ajánlja a New York Times!

2013. január 14. 10:03 - Dél-Dunántúl

pecs-647x246.jpg

Pécs is felkerült arra a 46 földrajzi helyet, országot, várost tartalmazó listára, amelyet mindenképpen látni kell 2013-ban – a The New York Times szerint. Ezzel Rio de Janeiro, Amsterdam, vagy Oslo mellé kerültünk.

Pécs nevezetességeit, kulturális, vallási adottságait, az EKF-et, valamint a Kodály Központot és a Zsolnay Negyedet említi a városról írt ajánlójában a The New York Times.

A 46 helyet tartalmazó listán olyanok szerepelnek még, mint például Porto, Portugália második legnagyobb városa, Puerto Rico, Bangkok, Waiheke sziget Új-Zélandon, Írórszág vagy a mexikói Yuacatán.

A neves médium minden évben közzéteszi azon helyek neveit, amelyeket a leginkább érdemes úticélnak ajánlanak az adott évben.

A PécsMa oldalára egy videó is felkerült Pécsről, amely az alábbi linkre kattintva tekinthető meg: <<ITT>>

(Forrás: www.pecsma.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr35017113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása