Csodák erdei az Utazás kiállításon

2013. március 01. 10:00 - Dél-Dunántúl

Az Utazás kiállításon régiónk erdészetei közül három is részt fog venni, köztük is kiemelt megjelenéssel a Mecsekerdő Zrt., aki a 4 nap során izgalmas játékokkal és kecsegtető nyereményekkel kedveskedik a régió standjához látogatóknak.

Egy kis információ az erdőgazdaságokról:

mecsekerdő.jpg
A Mecseki Erdészeti Zrt. Mecsekben megbúvó szálláshelyei közül Orfűn a tóparti vendégházakat, Nagymátén és Mészkemencén a színvonalas erdei vadászházakat ajánljuk. A festői szépségű Sasréten a kastély jellegű vadászház mellett erdei iskola és Almamellékig közlekedő kisvasút is működik. Ugyancsak ennek az erdészetnek köszönhetjük a pécsi Mecsextrém kalandparkot. A legkalandosabb kedvűeknek pedig nomád tábort is tudnak ajánlani a Hetvehelyhez közeli Sásvölgyben.

kardosfa.jpg
A Sefag Erdészeti és Faipari Zrt. területe, a Zselic erdőkben, nagyvadakban gazdag, természeti különlegességekkel büszkélkedő táj. Európában elsőként nyerte el a Nemzetközi Csillagoségbolt park címet. A Zselici Tájvédelmi Körzetben, Kaposvártól 20 km-re található Kardosfa. Ebben a különleges, varázslatos környezetben, távol minden forgalomtól épült a Hotel Kardosfa Ökoturisztikai és Konferenciaközpont, remek vadételeket kínáló konyhával, wellness részleggel.
Aki a Dráva menti tájat, természeti értékeket is meg szeretné ismerni, keresse Alexandrapusztát, ahol az erdészet legújabb, modern stílusú vendégháza fogja várni.

kaszó.jpg
A Kaszó Erdőgazdaság Zrt. területe a híres Kaszó. Egységbe foglalja a kaszói erdőt, a fokozottan védett természeti értékeket őrző Baláta tavat, az itt közlekedő kisvasutat, az erdő mélyén megbúvó kisközséget és vadászházat a hozzá kapcsolódó üdülővel, fedett sportcsarnokkal, szabadtéri medencével. Szívesen ajánljuk a szomszédos Szenta négypatkós minősítésű, fedeles lovardáját.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr885106538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása