Újra Magyarhertelenden az ország legnagyobb szauna rendezvénye!

2014. március 03. 11:27 - Dél-Dunántúl

Örülhetnek a baranyai szaunabarátok: március 7-9. között a Magyarhertelendi Termálfürdő lesz a házigazdája a Szauna Szeánsz Oscar III. középdöntőjének!

Szauna_Panorama1.jpg

 

Az ország legnagyobb szakmai megmérettetése során a szaunamestereknek lehetőségük van megmutatni különleges legyezési technikáikat, aromakompozícióikat. A versenyszeánszokat a szakmai legjobbjaiból álló szakértő zsűri mellett a vendégek is pontozhatják az előzetesen meghatározott szempontoknak megfelelően. A tét nagy: a döntőbe csak a legjobb kilenc szaunamester juthat tovább.

A különleges rendezvénysorozat már pénteken elkezdődik a Magyarhertelendi Termálfürdő Szaunaparkjában és három napig tart.

A felöntéseken való részvétel ingyenes, de helyszíni regisztrációhoz kötött. A verseny időtartama alatt a szauna park teljes területe fürdőruhamentesen, szaunalepedőben vagy szaunaruhában látogatható.
További információk: www.hertelenditermal.hu  vagy a www.szaunaszeansz.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr645841000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása