Húsvéti programok a Zsolnay Kulturális Negyedben

2014. április 16. 10:00 - Dél-Dunántúl

Elsősorban a gyermekes családok tölthetik tevékenyen húsvéti szabadidejüket az ünnepkör köré szervezett tematikus programokkal, amelyeken a részvétel INGYENES!

A programok helyszíne a Zsolnay Negyedben a Ginkgo tér, eső esetén az E78.

0002897.jpg


Húsvét vasárnap
15.00–18.00
Tojásíró műhely
Tojásíró-bemutatók és foglalkozás gyerekeknek
Tojásírók: Kiss Csilla Tünde (Lothárd), Budai Kinga (Szentlászló), Budai Györgyné (Szentlászló)
Egy kifújt tojással lehet részt venni a programon, mely 200 Ft/db áron megvásárolható a Látogatóközpontban.

Kézműves műhely
A műhelyben agyagtojásfestéssel, csuhézással, gyékényfonással várja a közönséget Szurdi Éva, Budai Kinga és Budai Györgyné.

A Kenderzsup Hagyományőrző Egyesület foglalkozásai
A kozármislenyi egyesület húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódó minikalandtúrája során a Zsolnay Negyed épített környezete és látványosságai is szerephez jutnak. Ezt a néhány órát a gyermekek szüleikkel együtt mozgással, rejtvényfejtéssel, tájékozódással, ügyességi feladatokkal és kézműveskedéssel gazdagított programmal tölthetik el.

16.00
A Galóca Bábtársulás Prücsök című előadása
A Benedek Elek meséje nyomán született bábelőadás a barátságról, szerencséről, furfangról szól, s arról, hogyan talál egymásra két szerető szív. Előadják Illés Ilona és Bánki Gábor.


Húsvét hétfő
11.00
A Józsa Gergely Néptánc Egyesület fellépése
A húsvéti hagyományőrző műsort a publikum jó idő esetén a Bóbita Bábszínház szabadtéri színpadán, eső esetén az E78 – Koncertteremben élvezheti.

15.00–18.00
Kézműves műhely
A műhelyben agyagtojásfestés Szurdi Éva vezetésével, valamint a ReArt Műhely foglalkozásai várják a gyerekeket és szüleiket.

16.00
Gyerekjátékok, ének, tánc
Kurucz Ildikó és zenész barátai a tavaszi ünnepkörhöz kötődő gyerekjátékokkal, énekek és táncházzal várják a gyermekeket és a nagyobbakat egyaránt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr426028089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása