Szeptemberi borünnep Harkányfürdőn - Harkányi Szüreti Fesztivál

2014. augusztus 11. 10:00 - Dél-Dunántúl

Huszadszor ünnepli Harkányfürdő a szüreti fesztivált: három napon keresztül sztárfellépők koncertjei, családi és gyerekprogramok sora vár minden látogatóra.

Harkányi Szüreti Fesztivál
2014. szeptember 5.
Harkány


Az ősz első napjaiban kezdődik a hagyományos háromnapos harkányi szüreti fesztivál, amit idén kerek huszadik alkalommal ünnepel a város.

IMG_2367.jpg

A programok között szerepel felvonulás és menettánc kéttucatnyi hazai és határon túli népművészeti csoport közreműködésével, lesz kézműves kirakodóvásár, gasztroudvar, malacsütés és természetesen a térség legfinomabb borai minden mennyiségben.

Esténként a lezárt főutcán felállított nagyszínpadon koncertek várják a vendégeket. A fellépő sztárok között többek között ott lesz Kovács Kati, a Korda házaspár, Charlie és a Magna Cum Laude.

A rendezvények ideje alatt természetesen változatlanul elérhetőek a harkányi gyógy- és strandfürdő szolgáltatásai, így a gyógyulni és a szórakozni érkezők egyaránt megtalálják a számításukat.

További információ: www.harkányihirmondo.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr896574773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása