Országos szauna versenyek Magyarhertelenden

2013. november 07. 10:00 - Dél-Dunántúl

fűszerkert_Panorama1.jpg

A termálfürdő napjainkra impozáns és kedvelt fürdőhellyé vált, négy beltéri medencével, szezonálisan működő hét kültéri medencével, hatalmas szaunaparkkal és változatos programokkal várja a gyógyulni és kikapcsolódni vágyókat.

A szaunaparkban november 9-én és 10-én különleges programnak lehetünk a részesei,  „A szaunamesterek versenye” a Szauna Szeánsz Oscar kerül megrendezésre. A szeánszok során a szaunamester illóolajokkal kevert vizet locsol a forró kövekre, majd az így keletkezett aromás gőzt keringeti különböző féle legyezési technikákkal, hogy fokozza az izzadást, a méregtelenítést, a regenerációt. A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött, de a felöntések természetesen ingyenesek.

A változatos programkínálat részét képezik az esti fürdők is, melyekre folyamatosan autóbuszjáratok indulnak Komlóról Magyarhertelendre és Sikondára minden pénteken és szombaton.

Indulási időpontok, mindkét nap esetében 19:30, és a buszjegy ára az egyes járatokra, oda-vissza 300 forint, mely a sofőrnél megvásárolható.

Az autóbuszok használatához előzetes regisztráció szükséges, melyet a Mecsek Hegyhát Turisztikai Egyesület irodájában személyesen vagy telefonon, ill. email-es egyeztetés során tudnak megtenni az érdeklődök. A regisztrációkat csak csütörtökig fogadják, a busz befogadóképességének megfelelően.
Bővebb információ és regisztráció: 7300, Komló, Városház tér. 1., telefonszám: +36-72-281-447, e-mail cím: info@mecsekhegyhat.hu, www.hertelenditermal.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr605618032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása