Mesterek mesterei: világbajnoki ezüstérmes a magyarhertelendi szaunamester!

2014. november 05. 10:00 - Dél-Dunántúl

2014. október 24-26. között került sor az ausztriai Bad Hofgasteinben a Szaunamesterek Világbajnokságára. A versenyre 25 országból érkeztek a versenyzők; Magyarországot két páros és két egyéni versenyző képviselte.

A páros versenyprogram a magyarhertelendi Fáskerti Rita és a szombathelyi Egri Csaba a második helyen végzett.

A pontozást a szakmai zsűri mellett a vendégek "öntötték" össze, a szavazatként leadott pohár vízzel. Ezzel szaunamestereink bebizonyították, hogy a magyarországi mesterek igenis a világ élmezőnyébe tartoznak, és magas színű a vendégek kényeztetése.

Magyarhertelend_GAB_6278.jpgMagyarhertelend (Fotó: Magyarhertelendi Termálfürdő, fotós: Horváth Gábor)

Magyarhertelend
A Mecsek-Hegyhát üdülőkörzet termálfürdőjét két termálkútja tette híressé, melyek 38 °C-os és 68 °C-os vizet szolgáltatnak. Pécstől 20 km-re található az ősfás, zöld területtel körülvett, egyedi  építészeti stílust képviselő  fürdőkomplexum 4 fedett és 6 kültéri medencével. A termálfürdő már ránézésre jókedvre deríti a látogatóit: girbegurba belső terei, a szivárvány minden színében pompázó falai, fektee-fehér csempéi Hundertwasser stílusát idézik.

Különleges élményt nyújt az esti fürdő egész évben minden pénteken és szombaton 21, 22 és 23 órakor az igazán különleges szauna felöntésekkel. A sörös-jeges borzongásról, eperhabos kényeztetésről vagy a citromos testradírról kívánság szerint a díjnyertes Hertelendi Termálfürdő szaunamesterei gondoskodnak!

Hazai versenyeken már korábban is szép sikerereket értek el a magyarhertelendiek. Az Országos Szaunamester Bajnokságon szép eredményeket ért el a fürdő: ők büszkélkedhetnek „a legjobb amatőr szaunamester", valamint „a legjobb szaunamester csapat" címmel is.

A szaunavilág vendégei hatféle szauna között válogathatnak, a fürdőruhamentes és a ruhás szaunázás kedvelői elkülönített részen élvezhetik a különféle szauna típusokat. Van itt infra szauna, finn szauna, aroma szauna, bioszauna, gőzkabin és kültéri fatüzeléses finn szauna.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr816844389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása