Ne hagyja elveszni ÜDÜLÉSI CSEKKje és SZÉP kártyája összegeit!

2012. december 07. 10:30 - Dél-Dunántúl

turizmus.jpg

December végéig lehet már csak beváltani az üdülési csekkeket, és elkölteni a SZÉP kártyákra tavaly jóváírt összegeket!

„A kártyákra 2011-ben feltöltött összegből a kibocsátók tájékoztatása alapján jelenleg még 348,6 millió forint maradt a SZÉP Kártya számlákon”. A vonatkozó jogszabály értelmében a 2012. december 31-e éjfélig fel nem használt összeg elvész. A Nemzeti Üdülési Szolgálat tájékoztatása szerint jelenleg még mintegy 1,3 milliárd forint értékben közel 480 ezer darab üdülési csekk van forgalomban. Ez az összeg is csak december 31-ig használható fel.

Az itthon.hu weboldalon egy túlélő listát találhatunk arról, hogyan transzponálhatjuk a kifutó üdülési csekkeket egy hatalmas dőzsöléssé, hétvégi feltöltődéssé, falusi nyugalommá vagy izgalmas családi teleléssé, sőt kulturális programokat, koncerteket és fesztiválokat is látogathatunk az Üdülési Csekk és SZÉP Kártya kontójára.

A határidő elég szoros, de aki hamar észbe kap, fantasztikus ajánlatokra tud szert tenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr794952611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása