Torkos Csütörtök 2013

2013. január 14. 13:33 - Dél-Dunántúl

__Hangulatok_Ismeretlen-fotós_Malac_a_resize.jpg2013-ban ismét lesz Torkos Csütörtök! A magyar gasztronómiát népszerűsítő akcióra idén – a néphagyománytól eltérően – kivételesen nem a hamvazószerdát követő csütörtökön kerül sor, mivel az épp – az étterembe járás szempontjából szintén népszerű – Valentin (Bálint) napra esik. A Magyar Turizmus Zrt. ezért – a gasztronómiai szövetségekkel egyeztetve – 2013. január 31-én szervezi meg az akciót Farsangi Torkos Csütörtök néven. Ezen a napon a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak.

Itt az alkalom tehát, hogy fél áron próbáljon ki valami újat vagy visszatérjen kedvenc vendéglői egyikébe és új ízeket fedezzen fel!

Bővebb információ az országos ajánlatokról <<ITT>> található.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr725017580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása