Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék védjegy pályázat

2013. április 19. 13:31 - Dél-Dunántúl

DDNPI Nemzeti Parki Termék_1.jpgA Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság védjegyet kíván adományozni azoknak a jellegzetes helyi, medvehagyma felhasználásával előállított, kereskedelmi forgalomba hozható feldolgozott termékeknek, amelyek a nemzeti park területén készülnek, és előállításuk a természettel összhangban történik.
 
A védjegy célja: igazoltan a Duna-Dráva Nemzeti Park működési területén lévő védett természeti területről vagy Natura 2000 területről származó alapanyagból, helyi készítésű élelmiszerek fogyasztási kultúrájának emelése, az eladásra szánt termékek megbecsülésének növelése, a helyi termékek piacra jutásának elősegítése és a természettel harmonikus gazdálkodás és termék előállítás ösztönzése.
 
Pályázati csomag: a védjegy megszerzéséhez védjegyhasználati kérelmet kell benyújtani, melyet a Nemzeti Parki Tanúsítványi Bizottság bírál el.
 
A kérelem formanyomtatványa, valamint a pályázati feltételeket, a bírálat alapelveit és a használat feltételeit tartalmazó dokumentum beszerezhető a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóságon (7625 Pécs, Tettye tér 9.), vagy letölthető a nemzeti park honlapjáról (http://www.ddnp.hu/felhivas-vedjegy-kerelmezesesre).
 
A benyújtás módja: a kérelmet egy példányban, egy termékmintával együtt postai úton, vagy személyesen a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósághoz kell eljuttatni.
 
Beadási határidő: 2013. május 10.
 
További információ:
Buchert Eszter
Tel: 72/517-200
e-mail: bucherte@ddnp.kvvm.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr425234945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása