II. Zsolnay Fesztivál

2013. április 25. 10:07 - Dél-Dunántúl

zsf_szoro_public_1366877196.jpg_1200x600

Hasznos információk, tudnivalók:


A nagykoncertekre ebben az évben is a Pirogránit udvaron és az E78-ban kerül sor, a kisebb előadásokat, kísérőprogramokat a Ginkgo téren felállított kisszínpadon, a Bóbita Bábszínházban, annak szabadtéri színpadán, a Janus Egyetemi Színházban, a Zeneművészeti Intézet Liszt Ferenc Hangversenytermében, az ArtÉr Társalgó és kávézóban, a BárCsak Kávézóban, az m21 Galériában, a Planetáriumban, az Apostolos teremben, a Herkules teraszon és az American Corner udvarán rendezzük.

Ebben az évben újdonság, hogy a II. Zsolnay Fesztivál valamennyi programja napijeggyel látogatható az adott helyszín befogadóképességének erejéig. A fesztivál programjában vannak olyan helyszínek és előadások, amelyek befogadóképessége korlátozott, ezért ezekre a programokra a +36 20 2354722 telefonszámon, vagy a
latogato@zsn.hu e-mail címen lehet regisztrálni.
Napijegye mellé itt egy ingyenes regisztrációs jegyet kap, amit a Látogatóközpontban vehet át, az előadás napján, legkésőbb az előadást megelőzően 1 órával. A regisztrációs jegyet fel kell mutatni a programon való részvételhez. A legtöbb ilyen előadást naponta többször is megismételjük annak érdekében, hogy a lehető legtöbben láthassák, élvezhessék ezeket a programokat is.
A napijegy ára felnőtteknek 1500 forint, diákok és nyugdíjasok számára 900 forintba kerül, 6 éves kor alatti gyerekeknek a napijegy ingyenes.
A fesztiválra 5 napos bérlet is váltható, melynek ára felnőttek számára 6000 forint, diákoknak, valamint a nyugdíjasok részére 4000 Ft.
A kedvezményre való jogosultságot vásárláskor kérjük, hogy diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal igazolja. A programokat honlapunkon (www.zsolnayfesztival.hu) és a fesztivál műsorfüzetében is feltüntettük.
A napijegy és a bérlet emellett minden nap a Zsolnay Kulturális Negyed egy szabadon választott látványosságának megtekintésére is feljogosít az alábbiak közül: A Zsolnay Aranykora kiállítás (Gyugyi-gyűjtemény), Rózsaszín Zsolnay kiállítás, Család- és Gyártörténeti kiállítás, Zsolnay Mauzóleum.
A felsorolt helyszínekre a napijegy és a bérlet mellé kapott bón(ok) ellenében tud belépni, ezért kérjük, hogy a bón(oka)t a látogatásokig őrizze meg, és adja át kollégáinknak a kiválasztott helyszínen.


A műsor programfüzete letölthető <<<ITT>>>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr535246012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása