Zeng az élet, zsong a tavasz!

2013. április 25. 11:47 - Dél-Dunántúl

borzsongas-korlevel.jpg

Villányi Borzsongás 2013!

2013. május 3-5. között, nyolc településen, 17 ZSONGÓ BORUDVARBAN VÁRJUK! Már a programok sokszínűségétől is zsong a tavasz!

Péntek - 2013. május 3.
Nótaszó, táncház, grill terasz, harmonikás, " Vidéki Éttermiség" jótékonysági VIP gálavacsora, blues, rock, country, pincelabirintus járás, koncertek, tánctábor és borkóstolók egy csokorban, a Borzsongás nyitó napján, pénteken.

Szombat - 2013. május 4.
Csodás túrák,koncertek, grill terasz, exkluzív ételkülönlegességek, Stílusos Vidéki Éttermiség és helyi termékek bemutatója, piknik, a tavasz ízei, Comis bemutató, kerti party, kézműves mesterségek, tánctábor változatos stílusokban és borkóstolók minden mennyiségben. Igazi majális!

Vasárnap - 2013. május 5.
Májusfaállítás, szőlőbejáró, kétkulacsos gyalogtúra Palkonya és Kisharsány között, piknik, olvasóliget, biciklizés a dűlőkben, grill terasz, Vörös-Fehér BorÁsz labdarúgó mérkőzés, tánctábor, gyerek programok és sok- sok bor és élmény!

Bővebb információ a Villány-Siklósi Borút weboldalán található!

bzs-korlevel1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr285246192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása