Ismét megrendezésre kerül a Helyi Termék Piac Orfűn!

2013. július 04. 16:36 - Dél-Dunántúl

img_0362.jpg

Június első napsütéses szombatján került megrendezésre az I. Orfűi Kézműves és Helyi Termék Piac, az orfűi CampInvest Kft. fejlesztésében megújult, Panoráma Kemping előtti területen.

Az árnyat adó, közel fél évszázados platán fák alatt kialakításra került egy többek között helyi termék piac tartására is alkalmas rendezvénytér. Az esztétikus, természet közeli környezet elnyerte jelenlévők tetszését.

Már az első piaci esemény teltházas volt, betelt minden árusítóhely, összesen 16 árus kínálta termékeit. Válogatni lehetett különböző kézműves termékek közül, mint a fafaragások, horgolások, szappanok és kerámiák. De nemcsak szemet gyönyörködtető áruk voltak, hanem az ízlelőbimbónkat tesztelő finomságok is, mint a borok, sajtok és mézek.  Ebédidőben a BioBia által készített mennyei zöldbüfé asztalon található finomságok közül lehetett kóstolni.

Az érdeklődőkből, vásárlásokból sem volt hiány, hiszen egy olyan hétvégi kikapcsolódás, ahonnan mindenki elégedetten távozik. Egy többgenerációs nyári esemény, ahol a család minden tagja talál magának izgalmas és érdekes programot.

Július 6-án szombaton a szervezők ismét tárt kapukkal hívogatnak Orfűre. Ízelítő a programokból:

09.00-14.00 Helyi termék és kézműves portékák árusítása (méz, füstölt áru, sajt, mézeskalács, bor, bio ételek, lekvárok, fűszerek és sokféle kézműves termék)
10.00-14.00 Kézműves foglalkozások kicsiknek és nagyoknak
11.00-12.00 Hanga Banda népzenei együttes

Színezd újra az életed, és irány Orfű!

Orfű_logó_JPG.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr25391237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása