Punnany Massif a Balaton Soundon, nézheted élőben is!

2013. július 12. 11:13 - Dél-Dunántúl

punnany-massif-koncert-15.jpg

Tegnap vette kezdetét a déli part legnagyobb rendezvénye a Balaton Sound! Tudtátok, hogy ez már a hetedik?

2007 nyarán valami megváltozott a Balaton parton. A Zamárdi szabad strand legfrissebb lakója a Balaton Sound fesztivál rázta fel - méghozzá nem is akárhogy - a hazai bulizene rajongóinak életét és gyűjtötte egybe a főként elektronikus ihletésűbb vonulatok lelkes híveit határon innen és túl. A 2008 óta Heineken Balaton Sound néven futó rendezvény már az elejétől exkluzív fesztiválnak indult, és Zamárdi partjának homokjában valóban azzá is érett.

És hogy ez számomra miért olyan érdekes? Mert a Soundon idén fellép a pécsi illetőségű, hip-hop zenekar, a 2013-as Viva Comet győztes (legjobb videóklip) Punnany Massif!

Ha még nincs rá napijegyed, vegyél most, vagy ha már a napijegyek is elfogytak, akkor nézd meg élőben, kihagyhatatlan: https://www.facebook.com/elmenyitthon/app_203351739677351

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr955401636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása