Énekel a város!

2013. július 31. 12:13 - Dél-Dunántúl

19performance_pecs19.jpg

A Kodály Központ idei évadnyitó koncertjén a tehetséges énekesekből álló EuroChoir kórusa lép fel. 

Az EuroChoir az Európai Kórusszövetség – Europa Cantat egyik kiemelkedő kórusrendezvénye, mely 1982 óta minden évben más országban kerül megrendezésre. Az EuroChoir nem más, mint egy igazi európai kórus, tagjai 18-30 éves korú európai énekesek, akiket számos jelentkező közül választanak ki, hogy képviseljék országukat és létrehozzanak és előadjanak egy közös produkciót.


A 2013. évi esemény a 11 partnerországgal együttműködésben elnyert VOICE európai uniós pályázat részeként kerül megrendezésre és egyben felvezető rendezvénye az EUROPA CANTAT XIX Pécs 2015 nemzetközi kórusfesztiválnak.

Idén két nemzetközileg is elismert és tapasztalt karnagy által összeállított programot ad elő az Európa 19 országából érkező több mint 70 énekes: Dr. Lakner Tamás magyar és balkáni kórusműveket, Alessandro Cadario pedig nemzetközi repertoárt tanít be az új trendeket követő szakmai munka során.

A koncertre támogatói jegyek vásárolhatók 500 forintért, az EUROPA CANTAT XIX Pécs 2015 nemzetközi kórusfesztivál javára.

euro_choir_12april09.jpg

A program keretében két koncert is lesz:

Énekeljünk együtt a Kodály Központban!

Az első koncert 2013. augusztus 15-én, csütörtökön 19 órától lesz a Kodály Központban. Jegyek válthatók a jegymester rendszerén keresztül: www.jegymester.hu valamint a Kodály Központban, a Zsolnay Negyed Információs pontjaiban, a Művészetek és Irodalom Házában (Széchenyi tér), Cella Septichorában (Sétatér), PartyZoo, Tourinform/Pécs Infopontban (Széchenyi tér).

A pécsi Kodály Központ után 2013. augusztus 16-án, pénteken 19.00 órától a szekszárdi Agóra Művészetek Háza is otthont ad a EuroChoir kórusának a Babits Mihály Kulturális Központ szervezésében. A koncertre támogatói jegyek vásárolhatók 500 forintért. Jegyértékesítés az Agóra Művészetek Házában (7100 Szekszárd, Szent István tér 28.) keddtől péntekig 10:00-18:00-ig, vagy a koncert előtt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr75435483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása