Őrületes pörgés, emberi mosógép és hihetetlen programok Harkányfürdőn

2013. augusztus 16. 10:26 - Dél-Dunántúl

DSCN1626.JPG 

Vajon mi a szórakoztatóbb, egy vízi mókuskerék, vagy egy emberi mosógép, ami még teljesen ingyenesen igénybe is vehető? Ha bárki tanácstalan a kérdésben, akkor augusztus 17-ig, szombatig még van egy kis ideje eldönteni, ugyanis ezek a szabadtéri játékok a Balaton Sound és a Sziget fesztivál után már biztosan ellátogatnak Harkányba, a hosszú hétvégére.

De a más élményre vágyók is könnyen találnak maguknak lehetőséget a kikapcsolódásra, hiszen augusztus 14-től a legkülönbözőbb programokkal várja folyamatosan vendégeit a Harkányi Gyógy –és Strandfürdő.

emosógép2_1.jpg

Fellép többek között az Abba Sisters, a The Apples – Beatles Cover Band, Muri Enikő, Király Viktor, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, Caramel és a Nihil Chips.
De lesz táncbemutató, éjszakai fürdőzés, karaoke, SpinnFizz, Walkenergie, Spinning gépek, amiket a vállalkozó kedvűek ki is próbálhatnak, hiszen óránként edzések is indulnak.
Humor est Trabarnával és a Defekt Duóval, Baba Mama Park, hagyományőrző program (melynek keretében ősi fajátékokat próbálhatnak ki az érdeklődők), Harkányban is tiszteletét teszi a Dúdolda csapata (interaktív zenés-dalos, játékos foglalkoztató piciknek és nagyoknak), és nem utolsósorban bűvész előadás is szórakoztatja a kíváncsi közönséget. Akinek még ez sem elég, az kipróbálhatja magát egy a fák alatt kifeszített izgalmas kötélpályán, mely kibillent a komfortzónánkból és próbára teszi koordinációs és egyensúlyérzékeinket.

spinfizz_1.jpg

Megéri elhozni az egész családot, hisz bőven lesz itt program az összes generáció számára, reggeltől napestig és talán még azután is. A pihenésé, kikapcsolódásé és a stresszmentes feltöltődésé lesz a főszerep a felújított Harkányi Gyógy- és Strandfürdő hosszúhétvégéjén, ami gyakorlatilag olyan hosszú, hogy titokban mindenki ilyen hétvégéről álmodik: 7 napos.

A röplabda iránt érdeklődők figyelmébe ajánljuk a PTE-PEAC kézilabda szakosztály által keddre szervezett programot, amelynek keretében profi NB1-es és NB2-es játékosok szerveznek oktató meccseket és játszanak a vendégekkel. A játékba pedig érdemes beszállni, hiszen legfeljebb rengeteg jó élménnyel és egy kis izomlázzal leszünk gazdagabbak, amit könnyen csillapíthatunk gyógyvízzel.

Water-roller_1.jpg

Harkányban a gyermekes családok is könnyen találnak pihenési lehetőséget, hiszen amíg a szülők lazítanak, addig a gyerekek belemerülhetnek a kézműves foglalkozások rejtelmeibe. Lesz ugyanis agyagozás, só- és lisztgyurmázási lehetőség, aratócsokor készítés, gipszfigurafestés, fafaragás, fakanálbáb és zászlókészítés is.

Bővebb információ:
Tarsolyné Király Andrea, +36-70-375-4874, kiralya@harkanyfurdo.hu, illetve Harkányfürdő Facebook oldalán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr45463378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása