Harkány Sprint – nemzetközi úszóverseny

2013. augusztus 27. 10:00 - Dél-Dunántúl

head.jpg

A fedett uszodával nem rendelkező csapatok egyik legnagyobb magyarországi versenyét rendezik szeptember elején Harkányfürdőn. A Harkány Sprint szervezői idén is több száz versenyzőt várnak, a hazaiak mellett Romániából, Szlovákiából, Szerbiából, Boszniából és Horvátországból is.

A dél-baranyai úszóegyesületek példaértékű összefogásával megvalósuló szezonzáró versenyt immár 28. alkalommal rendezik meg a fürdővárosban, ezúttal a Harkányi Szüreti Fesztivállal egy időpontban, szeptember 7-én.
A harkányi strandfürdő 50 méteres, 8 pályás, 26 Celsius fokos feszített víztükrű medencéjében a korcsoportonkénti lebonyolításnak köszönhetően akár 300 versenyzőt is láthatnak, és 100-120 rajtot, illetve futamot is végigizgulhatnak az érdeklődők. Az 50 méteres fiú pillangóúszás külön érdekessége, hogy ennek győztese a Molnár János különdíjat is elnyeri.
A versenyt szervező sportolók közössége egyébként már most a tavaszra készül: a 2014-es idénynyitót egy Guiness rekord megdöntésével tervezik köszönteni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr395471370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása