Média tanulmányút Dél-Dunántúlon

2013. augusztus 30. 10:00 - Dél-Dunántúl

fotó.JPG

Az elmúlt hétvégén, 2013. augusztus 24-25. között online életmód weboldalak újságírói látogattak el Tamásiba, a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. és a Magyar Turizmus Zrt. Dél-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatóság szervezésében, hogy megismerjék és népszerűsítsék a tolnai kistérség turisztikai kínálatát.

A kétnapos program során, a vendégek ellátogattak a turisztikai és természetismereti központba, Lengyel-Annafürdőre - mely egykor az Apponyi grófok kedvelt üdülőhelye volt, ma pedig turistaszállóként és erdei iskolaként működik - majd megismerhették a környezetbarát technológiákat a Szentkúti Ökokunyhónál és a délután folyamán Róth Zoltán fürdőigazgató fogadta a csoportot a Tamási Termál Fürdőben, ezt követően pedig kipróbálhatták az élményfürdőt. Az est házigazdája Rudi, a Gyulaj Vadaspark gímszarvas bikája volt. A türelmes látogatók Rudi és tehene mellett közel 50 dámbikát, -tehenet, gímszarvast, vaddisznót és őzet láthattak, mely  felejthetetlen élményt nyújtott. A nap végén, a Dámvad rezervátum szívében, az Óbíródi vadászházban kitűnő vadételeket fogyaszthattak vendégeink.

A study tour második napján szakképzett tárlatvezető bemutatta az Ozorai Pipo várat és az érdeklődők képet kaphattak a 14-15. századi életről. A program a simontornyai Fried Kastélyszállóban ért véget.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr755477763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása