A Magyar Turizmus Zrt. Felhívása turisztikai szolgáltatók részére

2013. szeptember 13. 10:00 - Dél-Dunántúl

Magyarorszag_logo_szlogennel_fekete_final.jpg

Ismét közeledik szeptember 27-e a Turizmus Világnapja, amikor az egész világon együtt ünneplik a turizmust és mindazt, amit az utazásnak köszönhetünk.

A Magyar Turizmus Zrt. kezdeményezésére, a turizmusban dolgozók és a turisták 2011-ben ünnepelték meg hazánkban első alkalommal a Turizmus Világnapját. Az MT Zrt., korábbi felhívásában idén is nagyszabású vendégbarát akciót hirdetett a világnaphoz kapcsolódóan.

Éppen az idei Turizmus Világnaphoz kapcsolódó hétvégére esik a Magyar Televízió Zrt. országos akciója az „Itthon vagy! Magyarország, szeretlek!” műsorfolyam is, amely sokakat ösztönözhet utazásra, a programban ugyanis országszerte több száz település tárja fel rejtett kincseit az érdeklődők előtt.

Csatlakozási lehetőség a közmédia „Itthon vagy! Magyarország, szeretlek!” akciójához

A Turizmus Világnap sajtóvisszhangját idén megsokszorozza, hogy az M1 népszerű vetélkedőműsora a „Magyarország, szeretlek!” különleges hétvégéje is a Turizmus Világnap hétvégéjére esik. A Magyarország vonzerőit egyedülálló módon bemutató – a Szent Mihály napi ünnephez is kapcsolódó – műsorfolyam sokakat ösztönözhet utazásra, ezért a szolgáltatók a szeptember 28-29-ét felölelő hétvégére érvényes 20%-os kedvezményt biztosító felajánlásokkal csatlakozhatnak az MTVA kezdeményezéséhez.

A kedvezményes ajánlatokat az MT Zrt. kiemelten népszerűsíti honlapján, a Nemzeti Turisztikai Adatbázisban (NETA). Ehhez a szolgáltatóknak mindössze a NETA adatlapot szükséges kitölteniük és visszaküldeniük a neta@itthon.hu címre. A NETA adatlap a következő linkre kattintva tölthető le: http://neta.itthon.hu/szakmai-oldalak/regisztracio/ajanlat-adatlap2013

További információk:      
Magyar Turizmus Zrt. Társasági Kommunikációs Iroda
Tel.: 488-8748, Fax.: 488-8691
E-mail: pr@itthon.hu
Internet: www.itthon.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr45509031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása