Dél-Dunántúl az OMÉK-on

2013. szeptember 16. 10:00 - Dél-Dunántúl

villanykovesd-pincesor-lovaskocsival.jpg

2013. szeptember 18-án ismét megnyitja kapuit az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár, a 76. OMÉK, Budapesten, a Hungexpo vásárközpontban.

Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere! Állatsimogató, gyereksarok, egészséges helyi termékek, de koncertet ad a Kolompos Együttes és az Alma együttes is!

Idén először regionális turisztikai kiállítás is lesz, ahol Magyarország 9 turisztikai is bemutatkozik.

Érdemes lesz a Dél-dunántúli standot is meglátogatni: velünk jön a pécsi Matias Borászat, a szekszárdi illetőségű Garay Pince, de hogy éhen ne maradjunk kóstolhatunk sajtot, sajtos ropogóst (isteni!), diós édes termékeket, Tolna megyei szörpöket a Nektária Manufaktúrának köszönhetően. A Mecsek Portéka kézművesei, Hellényi Katalin fűszerei, a Baranya Megyei Falusi Turizmus Szövetség falusi vendéglátói gondoskodnak arról, hogy bár Budapesten, de igazi vidéki életérzésben legyen részünk!

2667.jpg

Nem feledkeztünk meg a gyerekekről sem! A régió nagyszínpadán szerdától vasárnapig a Dél-dunántúli várak várják a családokat, hogy korhű ruházatban 7 történelmi várunk falainak tövében átéljék a régmúltat! Szerdán, csütörtökön és pénteken a bikali Reneszánsz Élménybirtok várja a gyereksarokban a kis lurkókat, szombaton és vasárnap pedig a patcai Katica tanya ad ízelítőt mindabból, amit egy gyerekparadicsom csak nyújthat!

Szeretettel várunk mindenkit a 76. OMÉK-on!

intro.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr845509048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása