Légy a vendégünk!

2013. szeptember 16. 13:40 - Dél-Dunántúl

Pusztabánya__Hangulatok_Ismeretlen fotós_Gyerekek az avarban_a.jpg

A játékban három régió - Dél-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl és Észak-Magyarország gyönyörű tájai, kényelmes szállodái, kényeztető fürdői, ízletes borai és fantasztikus ételkölteményei közül választhatsz "akár többet is", kedvezményesen magadnak és partnerednek egyaránt.

Válassz egy remek szállást Dél-Dunántúlon, és vidd magaddal egy barátodat ingyen; vagy hívd meg, hogy felfedezze veled a Duna-Dráva Nemzeti Park legizgalmasabb pontjait.

Cél, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat itthon, Magyarországon.

És ez még nem minden, mert a "játékban" résztvevők között 10 darab Hungary Card Magyar Turizmus kártyát is kisorsolunk!!!

Játékszabály
A játék során a résztvevő első lépésként kiválasztja azt a régiót, ahová utazni szeretne. A választott régióban a rendelkezésre álló ajánlatokból kiválasztja azt, amelyiket igénybe szeretné venni, és ezt egy elektronikus képeslapon feladva eljuttathatja annak a személynek, akivel szeretné igénybe venni ezt a szezonális ajánlatot.

Az elektronikus képeslap segítségével a címzett is pontosan értesülni fog a kedvező utazási, gasztronómiai élmény feltételeiről, s ha mindketten úgy döntenek, a kiválasztott ajánlatot tartalmazó e-mailben található linkre kattintva tájékozódhatnak és vehetik igénybe a kedvezményes szolgáltatást a szolgáltatóval való egyeztetést követően.

Még többre vágysz? Látogass el oldalunkra, ahol az ősz legizgalmasabb ajánlatai várnak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr985517102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása