Turizmus Világnapja: a Dél-Dunántúlon is!

2013. szeptember 18. 10:10 - Dél-Dunántúl

Turizmus Világnapja_02.jpg

Mosolygós, vidám arcok, lelkes résztvevők, elégedett vendégek...ez vár mindenkit 2013. szeptember 27-én, pénteken, aki régiónkba látogat!

Ízelítő a programokból:

Pécs
A Turizmus Világnapja alkalmából a Magyar Turizmus Zrt. Dél-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága összefogott az Irány Pécs Turisztikai Nonprofit Kft-vel (Pécs TDM és Tourinform Pécs).
"Pécsi szökőkutak - ingyenes városnéző séta" akciónk 2013. szeptember 27-én, délután 3 órakor indul a Szent István térről, a Bazilika elől. A túra állomásain a régió (DDRMI) szóróajándékokkal kedveskedik a túra résztvevőinek.

Harkány
A helyi adottságokhoz igazodva a harkányi Ametiszt Hotel gyógyvízkóstoltatással kívánja felhívni vendégei figyelmét a harkányi gyógyvíz kedvező élettani hatásaira, és emellett népszerűsíteni a lassan háttérbe szoruló gyógyvíz ivókúra jellegű alkalmazását. Sok mosollyal, kedvességgel, beszélgetésekkel és apró finomságokkal is készülnek, ha már ez a nap kiemelten csak a vendégekről szól. A szálloda csapata ezzel a gesztussal kívánja megköszönni vendégeinek, hogy őket választottak nyaralásukhoz, pihenésükhöz, gyógyulásukhoz.

Vizek szárnyán Béda-Karapancsán
A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság a világnap alkalmából 50%-os kedvezményt biztosít a tájegység kenutúrájára. Előzetes bejelentkezés szükséges: László Gabriella 30/846-6020

Kaposvár
A kaposváriaknak szóló világnapi városnézés témája: Kaposvár a szökőkutak városa.
A belvárosi séta 9 működő szökőkutat érint (+ ivókutak) idegenvezetéssel és közben pillantást vethet az utazó a város védett, értékes , különleges fáira, illetve fasoraira. És még nincs vége! A séta után a kaposvári Tourinform irodában "vízes kvíz"lesz "vizes" hűtőmágnesért!

Patca
A Katica Tanya aznap 50% kedvezményt ad a belépőjegy árából.

Zselickisfalud
Szeptember 27-én a Turizmus Világnapja alkalmából, a Hotel Kardosfába betérő vendégeknek ajándék fürdőbelépővel kedveskedik a szálloda vezetése. Egy belépő áráért ketten használhatják a szálloda wellness szolgáltatásait. (Úszómedence-, jacuzzi-, finn- és infraszauna). A szállóvendégeket pedig az étterem vendégül látja egy desszertre.

 Keszőhidegkút
A Bodó Vendégház szeptember 27-én, péntek délután a vendégházba érkező vendégeket a keszőhidegkúti forrásvízből készült üdítőkkel várja (felnőtteket fröccsel, gyerekeket házi szörppel, saját mézzel ízesített teával), majd falusi séta, szarvasbőgés hallgatás.
Szombaton egy játékos forráskereső játék indul: aki a legtöbb  forrást felfedezi a falu körül és (aznapi dátummal) fényképet készít róla, az egy ajándékcsomagot kap helyi termékekből (többek között saját készítésű lekvár, befőtt, méz, bor).
Vasárnap egy kirándulást ajánl mindenki figyelmébe vendégház még mindig a "víz" jegyében a nemzetközi hírű madármegfigyelő helyhez, a  Pacsmagi halastavakhoz.

Tamási
Szeptember 27-én 7.30 - 8.45 között a város főterére települ ki a tamási Tourinform iroda, illetve 9.00-17.00 óra között a termálfürdőben köszöntik az érkező vendégeket, akik "zsákba macskát" kapnak.

Ünnepeljünk együtt, irány a Dél-Dunántúl!

Turizmus Világnapja_01.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr845510536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása