Új szegmens bontakozik ki Pécs éttermi palettáján

2013. október 09. 10:00 - Dél-Dunántúl

Front 003.jpg

Sokan még tágra nyitják a szemüket a Lakás étterem hallatán. Vannak, akik hallottak már róla, de nagyon misztikusnak tartják...

képek 030.jpg

Október 11-én nyit, a most már bejelentetten hivatalos első pécsi Lakás étterem Pécs belvárosában, a Majorossy utcában.

Kitűnő kezdeményezésnek tűnik és azok számára új megoldást jelent, akik elkülönülve, kis csoportokban szeretnék, munkahelyi meetingjeiket, családi összejöveteleiket, esküvői ebédjeiket, baráti összejöveteleiket megtartani.

képek 019.jpg

Külön lehetőséget jelent a gasztronómia szerelmeseinek az itt minden péntek és szombat este megrendezésre kerülő gourmet vacsorákon való részvétel.

Atmoszférikus légkör, egy volt kocsma emléke, egyedi berendezés, mini kiállítás és egy belvárosi csodás kapualj látványa, ami hívogatja a látogatót. Alkalmas megbeszélésekre, exkluzív kis létszámú vacsorákra, ismerkedési lehetőségnek és gasztronómiai örömökre.

képek 023.jpg

22 éves gasztronómiai gyakorlat áll a kezdeményezés mögött, így bízhatunk benne, hogy nem egy fellángolásról van szó, hanem Pécs vendéglátása egy újabb kis gyöngyszemmel gyarapodott.
További információ a http://lakasetterempecs.blogspot.hu blogon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr955551206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása