Országos szaunamester bajnokság

2014. január 06. 09:07 - Dél-Dunántúl

Szaunamester-bajnokság január elején

hertelend_szauna.jpg 

Két nap alatt 20 szaunamester 40 programját várhatóan közel fél ezren élvezhetik majd január elején a Baranya megyei Magyarhertelendi Termálfürdőben. A szauna szerelmeseinek örömére ugyanis ismét itt rendezi meg a Magyar Wellness és Szauna Klub az Országos Szaunamester-bajnokság fordulóját.

A Harvia Saunabau országos szaunamester-bajnokság magyarhertelendi állomása rendhagyónak számít: itt a megszokottól eltérő módon a résztvevők nem egy, hanem két napig – január 11-12-én – élvezhetik a magyar és osztrák szauna-mesterek által kínált kényeztető programokat, hogy aztán interaktív módon 5 szempont alapján ők maguk dönthessék el, melyik felöntés nyerte el leginkább tetszésüket.
A magyarhertelendi termálfürdő 2011 novemberében nyitotta meg izgalmas szaunaparkját, és a kezdetek óta nagy hangsúlyt fektet a szauna-kultúra magyarországi megismertetésére, valamint az egészség megőrzését szolgáló szaunázási szabályok betartására. A pihenni vágyóknak nagy segítséget nyújt a fürdő rendelkezésére álló felkészült személyzet, akik praktikus tanácsokkal tudnak szolgálni a szaunázással még csak ismerkedő vendégek számára is.

További információ kérhető a magyarhertelendi Szaunaparkban:
Fáskerti Rita
Telefon: 20/361-7023
mail: rita.faskerti@gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr265737589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása