PÉCSEXPO az Expo Centerben!

2014. május 23. 10:00 - Dél-Dunántúl

Rudán Joe, az Abba Sisters, Détár Enikő és a Brassdance fúvósai – csak néhány azok közül a zenekarok közül, akik fellépnek a PÉCSEXPO idején az Expo Centerben. A látogatókat emellett számos más szórakoztató program is várja.

n1996-lead-800-php2pqjor-img-0064.jpg
Már a negyven évvel ezelőtti induláskor is szerves része volt a PÉCSEXPO menetrendjének a szórakoztató programok színes tárháza. Ezúttal sem lesz másként, hiszen a kiállító cégek standjai és az üzletembereknek szóló szakmai rendezvények mellett színpadi produkciók egész sora várja a közönséget. Érdemes lesz június 5-8. között kilátogatni az Expo Centerbe, hiszen nem mindennap látható produkciókkal találkozhatnak az érdeklődők.

fordan.jpg

Pénteken egész délután tánc- és divatbemutatókat láthatnak a vásár vendégei. Fellépnek többek között a pécsi Fordan Sportegyesület táncosai és a Cordão de Ouro csoport a hazánkban is egyre népszerűbb, brazil eredetű harcművészeti játékkal, a capoeirával. Nem csalódnak a zenebarátok sem: előbb a P. Mobil és a Pokolgép egykori énekese, a pécsi Rudán Joe lép fel saját zenekarával, majd a szintén pécsi Brassdance rézfúvósai zárják a napot.

abbasisters2.jpg

A szombati nap fő attrakciója a 2014-es Pécs Szépe megválasztása lesz, de aznap láthatja a közönség az Eurodance táncosait és Ritmo sportegyesület latintánc-bemutatóját is. Sőt, a szépségverseny szünetében színpadra lép Détár Enikő is!

8_o_detar1-GYBB.jpg

A vásár utolsó napján először a küzdősporté lesz a terep: a sportág egyik legnevesebb hazai edzője, Heckenberger Iván feketeöves, ötdanos mester tart thai-boksz-bemutatót csapatával. A folytatás már a könnyedebb műfajoké: divatbemutatók, és a legendás svéd együttes dalait előadó Abba Sister fellépése lesz látható a délután hátralévő részében, majd a PÉCSEXPO-t a Brassdance fúvósai zárják.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr916184003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása