"Fesztiválos" programajánló a pünkösdi hosszú hétvégére

2014. június 03. 10:00 - Dél-Dunántúl

Ha valakinek nincs kedve "bakancsos turistát" játszani, akkor is érdemes a Dél-Dunántúlra látogatni! Színházi találkozó, gasztrofesztivál, nyitott pincék, játszóház, muzsika várja a pünkösdölőket!

Fesztivál programok

poszt-kalmandy-papp-fenec-fotoja.jpg

XIV. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT)
2014. június 5-14.
Pécs
A POSZT a magyar színházak legnagyobb nemzeti fesztiválja. 10 nap alatt több, mint 200 program a színház és a társművészetek világából. Pezsgő belváros és számtalan színházterem várja az érdeklődőket. Minden korosztály és ízlés megtalálja az őt érdeklő programot.
További információ <<ITT>>


0l.jpg

Sétatér Fesztivál
2014. június 5-22.
Pécs, Sétatér, Szent István tér
A Sétatér Fesztivál Pécs legújabb kori történetének egyik tradicionális rendezvénye, amely csaknem húsz éve a régió borászatának, gasztronómiájának és kultúrájának „közönségtalálkozója” a Székesegyház előtt, árnyas gesztenyefák alatt húzódó Sétatéren. Rúzsa Magdi, Vastag Csaba, Pély Barna & Sárik Péter, az Ocho Macho, a Jazz Steps Band, a Band of Streets (BOSS) várják a fesztiválozókat! Gyerekprogramok is lesznek, színvonalas gyerekműsorok, bábelőadások, táncházak formájában, mellette kézműves játszóházat is működtetve.
További információ <<ITT>>

0002419.jpg

Pünkösdölő a Zsolnay Negyedben
2014. június 7. 10.00-19.00
Zsolnay Kulturális Negyed, Pécs
Az egész család jól érzi majd magát a Negyed pünkösdi rendezvényén, melyen bábjáték, foglalkozások, kézművesség, játszókert, sok zene, tánc, gyerekmuzsika vár  mindenkire! Ízelítő a programokból: "Pulcinella kertészkedik - vásári kesztyűs bábjáték, Csiribiri Jászoda, Waldorf Mandulafa kézműves sarok, Happy lines - cirkáló, Légy a Pünkösd királya, királylánya, gyerek táncház, Csurgó zenekar...
További információ <<ITT>>

szekszárd_pünkösd.jpg
Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál
2014. június 7-9.
Szekszárd, Prométheusz Park (Szent István tér mellett)
Egész napos folklór- és gyermekprogramok zajlanak sörkerttel, kirakodóvásárral, gasztronómiai kínálattal, minden este bállal és sztár fellépőkkel.
Pünkösdi Nyitott Pincék Szekszárdon szombat – vasárnap – hétfő.
További információ <<ITT>>

bd7a8bbb41fbf6951c6f1d9aa0014e28.jpg

Pünkösdi Kakas-paprikás Főző Verseny
2014. június 8.
Mecseknádasd
Több éve mérik össze tudásukat a helybéliek és a külföldi vendégcsapatok. A jó ízekhez tradicionális zene és tánc, na meg jó borok párosulnak.
További információ <<ITT>>

palkonya-punkosd-hirlevel_1.jpg

Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék
2014. június 8.
Palkonya, Pincesor
Kitűnő borok, műemlék pincesor, és sok kultúra Pünkösd vasárnapján.
További információ <<ITT>>

Nyári szállásajánlatok a régió internetes oldalán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr586210599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása