Múzeumok Éjszakája - Kaposváron is!

2014. június 17. 10:00 - Dél-Dunántúl

Kaposváron, 2014. június 21-én délután, az ország egyik legszebb főutcáján 17 órakor kezdődnek a programok:

Kaposvár__Hangulatok_Horváth-Gábor_Kaposvár-a-magasból_i.jpg

Először a kaposvári MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred szállító gépjárműveinek kiállítását tekinthetjük meg a sétáló utcán; ezt követő a Kaposvári Airsoft Team fegyvermustrája, emellett kézműves foglalkozások, régészeti- és természettudományi foglalkozások csábítják a nagyérdeműt.

18 órakor kezdődik a Kaposvári Helyőrségi Zenekar zenés felvonulása. Ha sikerült minden múzeumot, kiállítást megtekintenünk, akkor is érdemes itt maradni! 21 órakor a Somogy Zenekar és a Somogy Táncegyüttes közreműködésével Tűzugrás következik!

A Somogy Megyei Levéltár ingyenes túrákkal hívogat: a "Levéltár anekdota kincsei" elnevezésű program egy hamisítatlan 18-20. századi barangolás a hivatali- és magánokiratok hol pajzán, hol humoros, hol "bulváros" világában.

DSC_0640.jpg

És ez még nem minden! Akiben mélyebb nyomokat hagyott az "egyéjszakás kaland", a következő szombaton látogasson el a Róma-hegyen álló Rippl-Rónai József Emlékház és Látogatóközpontba, a Róma-Villába! 17 és 23 óra között régi autók és motorok, világító kis modellvonatok, gitárzene vár minden látogatót. A fűben elhelyezett plédeken bort vagy szörpöt, házi süteményt kóstolhatnak!

Fontos információ: a fent felsorolt programokra a belépés 400 Ft/fő a Múzeumok Éjszakáján, és egy héttel később a Róma-villabeli programokra is! Mindezekkel egyidőben pedig éjszakába nyúló nyitva tartással, kreatív programokkal várnak mindenkit a Sétáló utca boltjai, vendéglátóhelyei is!

További régiós helyszínek a Múzeumok Éjszakáján <<<ITT>>>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr366305117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása