Újra itt a Krisna-völgyi Búcsú!

2014. július 11. 10:00 - Dél-Dunántúl

2014. július 18-20. között kerül megrendezésre a XIX. Krisna-völgyi Búcsú!

A parkolótól rendszeresen indul kisvasút, mely áthalad Krisna-völgy területén és a Búcsú helyszínén. A fesztiválsátorban napközben előadások, koncertek, zenei-, tánc- és harcművészeti bemutatók, pantomim- és gyermekműsorok élményében lehet része minden kedves vendégnek. A Kérdezz-felelek sátor egész nap vár minden érdeklődőt, akinek kérdése van a Krisna-tudat filozófiáról, a lélekvándorlásról, a jógáról, a szentírásokról, vagy a Krisna-hívők életéről, és természetesen választ is szeretne kapni ezekre.

indiai_vedikus_eskuvo_krisna_volgy_bucsu_480_4.jpg

A nagy sikerű Krisna-völgyi Valóságshow idén is hódít. A „ház” minden helyisége a Krisna-hívők életének egy szeletét mutatja be, így ha belépsz, megtudhatod, hogyan öltözködnek, hogy festik a tilakot a homlokukra, hogyan meditálnak, főznek, és hogyan ajánlják az ételt Krisnának a házi oltáron.

Könnyen előfordul, hogy az ember megéhezik a Búcsú forgatagában. Éppen ezért a főtéren 1000 nm-es, 800 férőhelyes szabadtéri étterem várja az ínyenceket a Krisnás konyha világhírű és ízletes remekeivel.
Ne feledkezzünk meg arról, hogy a Templom a Búcsúban is Krisna-völgy fő látványossága. Negyedóránként indulnak körbevezetések a bejárattól, melyeken akár többször is részt vehetsz. Mindenképp nézd meg, hiszen itt vár a Farm életének „középpontja”: az oltáron álló Krisna.

31.JPG

A kicsik az iskola melletti területen élvezhetik a gyermekprogramokat. A vásársoron lehet venni majd indiai ajándéktárgyakat, füstölőket, ruhákat, vegyszermentes kozmetikumokat és tisztítószereket, ékszereket, ásványokat, kézműveseket…

Információ:
Időpont: 2014. július 18-19-20.
Helyszín: Krisna-völgy, Somogyvámos, Fő u 38.,
Honlap: www.bucsu.krisnavolgy.hu.
Belépő: felnőtt: 1450 Ft, diák: 950 Ft, nyugdíjas: 950 Ft. A belépőjegy a rendezvény mindhárom napjára érvényes! Parkolás: 600 Ft/nap – személygépkocsik részére, 1.200 Ft /nap – buszoknak.
JEGYEK ELŐVÉTELBEN, kedvezményes áron: felnőtt: 1200 Ft, diák: 800 Ft, nyugdíjas: 800 Ft.

krisnavolgy.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr496470833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása