Hamarosan útra kell a Nádor Szálló angyalkája

2014. november 25. 10:00 - Dél-Dunántúl

Már csak néhány nap, és itt van advent első vasárnapja. A Nádor Szálló ablakából idén nemcsak az angyalka száll alá, különleges, szívmelengető eseményeknek is lehetünk minden délután öt órakor szem- és fültanúi.

A Pécsi Rotary Club szervezésében minden nap másik ablak nyílik ki, és egyúttal egy-egy rászoruló, tehetséges gyermek is segítségre lel 100.000 Ft-os támogatás formájában. A 24 tanulóra a város különböző iskolái adnak javaslatot, s amikor a gyerekek megkapják a pénzt, azon a napon az iskolájuk ad a tiszteletükre ünnepi műsort a Széchenyi téren.

240241_nador-jo.jpgAdventi naptárrá változtak a Nádor Szálló ablakai (fotó: bama.hu)

A IV. Pécsi Adventi Kézműves és Mesevásár az idei évben is a Széchenyi téren lesz. A kézművesek faházai körülölelik a mindenki karácsonyfáját és a Mikulásházat. 

Idén - készülve a jövő év nagyszabású rendezvényére, az Europa Cantat-ra - minden vasárnap kórusok hangja tölti meg a teret, majd a városháza erkélyéről felcsendül a Kis Pécsi Zene.

A pécsiek ünnepi készülődése bizony nemesíti az ünnepet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr206928729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása