Hú!SVÉT + 7 Palkonyán

2015. április 08. 09:28 - Dél-Dunántúl

2015. április 11-én, szombaton egész napos kulináris sétával, tavaszi gasztro piknikkel mutatkozik be Palkonyán a Stílusos Vidéki Éttermiség, azaz a SVÉT.

husvet_palkonya.jpgHú!svéT + 7 (fotó: Villány-Siklósi Borút Egyesület)

Húsvét után egy héttel, hét stílusos vidéki étterem - Baricska Csárda (Balatonfüred), Chianti Étterem (Veszprém), Erhardt Étterem és Panzió, Borpince (Sopron), Gere Mandula Étterem és Bor-Bár (Villány), PalKonyha (Palkonya), Viator Étterem és Bor-Bár (Pannonhalma), Kredenc Borbisztró (Balatonfüred), ezenkívül udvarházak, műemlék pincék, családi pincészetek várják a vendégeket finom borokkal, kemencés és grill ételekkel, házi süteményekkel és programokkal a vendégeket!

A SVÉT egyesület különböző stílusú éttermek baráti szövetsége, ahol a tagok között folyamatos szakmai munka folyik a vidék ízeinek és gasztronómiai örökségének megújítása céljából. Rendezvényeik keretében időről időre összehozzák a gasztronómiára fogékony közönséget és az ország különböző pontjain működő kézműves éttermeket. Mindezt április 11-én, Palkonyán a "Hetedik Te magad légy" jelszóval teszik.

dt_palkonya.jpgPalkonya (fotó: Villány-Siklósi Borút Egyesület)

A fent felsorolt éttermekhez a vendéglátó falu borúti kínálata is csatlakozik: Haraszti Pincészet, Hárságyi Pincészet, Mokos Pincészet, Zsirai Pincészet, a nyitott udvarházak - Fecskeház, Parázs, Nóra, Faluház, és hozzájuk csatlakozik Gódor András vendég sonkamester is.

A rendezvény hivatalos fizető eszköze a kóstoló kupon. Kuponokat három helyszínen lehet vásárolni a faluban.

További információk a rendezvényről, közlekedésről, szállásról és minden más hasznos tudnivalóról ITT>>>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr237349710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása