Szaunavarázs Magyarhertelenden

2015. november 04. 10:34 - Dél-Dunántúl

Lassan itt a tél, előkerültek a téli kabátok, bélelt csizmák, sálak, sapkák. Ilyenkor testünk-lelkünk melegségre vágyik, hát melengető napsütés hiányában irány Magyarhertelend és a 2015. november 13-15. között megrendezésre kerülő Szauna Varázs hétvége!

termalfurdo_magyarhertelend4_657_20141118080947.jpgTörölközőpörgetés Magyarhertelenden (fotó: Magyarhertelendi Termálfürdő)

A három napos szaunafesztivál során számos kiváló hazai és nemzetközi szaunamesterrel találkozhatunk, akik a klasszikus szaunaprogramokon túl igazi show-val, például törölközőpörgető produkcióval és virgácskezeléssel kápráztatják el a szaunaközönséget.

Lesznek még mazsorettek, tűzzsonglőrök és természetesen rendkívüli nyitva tartás és rendkívüli jegyárak is! Pénteken este 18.20-tól 23 óráig, szombaton egész nap (11.40-től 23.20-ig), vasárnap pedig a délelőtti óráktól egészen délután fél ötig várják a mesterek a szaunázni vágyókat.

Figyelem! A Szauna Show programokra a nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes regisztrációra van lehetőség! Ki ne hagyjuk, és regisztráljunk a Magyarhertelendi Termálfürdő honlapján!

Szauna Varázsra fel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr938049544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása