Programajánló Advent utolsó vasárnapjára

2012. december 20. 16:12 - Dél-Dunántúl

2012. december 23. vasárnap, 15.30 Kodály Központ

KISKARÁCSONY GYEREKEKNEK

Advent utolsó vasárnapjának délutánján várja a Pannon Filharmonikusok a nagyszülőket és az apákat gyermekeikkel a Kodály Központban. Az általános iskolás korúaknak szóló koncerten a Pannon Filharmonikusok, a Pécsi Nemzeti Színház művészei – Győrfi Anna, Stubendek Katalin –, és a Vivat Bacchus énekegyüttes tagjai zenével, versekkel, karácsonyi énekekkel örvendeztetik meg az ünnep lázában égő gyerekeket. Vivaldi Négy évszakából a Tél, Corelli Karácsonyi concerto grosso című műve, jól ismert karácsonyi énekek szimfonikus hangszerelésben és ismert musicalek i részletei ölelik körbe Weöres Sándor, József Attila és Ady Endre ünnepi verseit.

A karonülőknek a szülő, nagyszülő ölében ülve ingyenes a belépés, az izgő-mozgó ovisokat kézműves játszó várja a koncert ideje alatt, hogy a család minden gyermeke el tudjon jönni. A hangverseny az anyukáknak is ajándék lehet, hiszen amíg a gyerekek apával vagy a nagyszülőkkel koncertezik, talán maguk is el tudnak mélyülni és az utolsó simításokat kíváncsiskodó szemek nélkül elvégezni az ünnep előtt. Az élményekben gazdag koncert után az adventi koszorú utolsó gyertyájának meggyújtására is mindenki hazaér!

A koncert jegyára mindössze 1000 Ft.

Jegyek kaphatók a Kodály Központban (7622 Pécs, Breuer Marcell sétány 4.), a Ticket Expressz jegyirodákban országszerte, valamint a www.jegymester.hu weboldalon.

 

193306_galeria_pecs_komoly_kodaly_kozpont.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr814974997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása